Privacyverklaring Hoera een Bedrijf / We Like Living Productions

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw persoonlijke gegevens. Welke gegevens we verzamelen, wat we daarmee doen en hoe we ze verwerken lees je in deze privacyverklaring. Heb je vragen over de verwerking van je contactgegevens, neem dan contact met ons op via info@hoeraeenbedrijf.nl

1. Over ons

Hoera een Bedrijf is een onderdeel van We Like Living Productions. Wij staan ingeschreven bij de KvK met de volgende informatie:
KvK-nummer: 64875210
Contactpersoon: Merel Lamboo    
E-mailadres: merel@welikeliving.com
Telefoonnummer: 0612711173

2. Welke persoonsgegevens verwerken we, waarom verwerken we die en hoe lang bewaren we deze informatie?

a. Bij bestellingen:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mailadres
  • Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
  • Betaalgegevens

    Deze gegevens deel je zelf met ons. We verwerken ze om jouw bestelling te voltooien. Nadat je bestelling is voltooid bewaren we je gegevens 3 maanden, zodat we je makkelijk terug kunnen vinden als er bijvoorbeeld iets misgaat met de bestelling.

b. Van bezoekers op de website:

  • IP-adres: wanneer je over de website surft, wordt er een cookie geplaatst die je IP-adres verwerkt. Met de informatie uit dit cookie verbeteren wij constant onze website. Meer informatie over cookies vind je onder punt 4 van deze verklaring.

c. Van bezoekers die een reactie achterlaten op blogs, zich inschrijven voor de nieuwsbrief of contact opnemen via het contactformulier:

  • E-mailadres
  • Naam
  • Website (indien van toepassing)
  • de inhoud van je bericht

We vinden het super leuk om van je te horen en om je te laten weten waar we allemaal mee bezig zijn. Daarom hebben we een mogelijkheid om te reageren op de blogs en kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ook kun je contact met ons opnemen via een contactformulier.

Reactie op blogpost
Om je reactie op een blogpost te kunnen tonen verwerken we bovenstaande gegevens. Deze gegevens worden bewaard zolang de blogpost bestaat, of totdat jij ons vraagt om je reactie (en bijbehorende gegevens) te verwijderen.
Let op: Gebruik je Gravatar om jouw reactie achter te laten? Die hebben een eigen privacyverklaring. Alle informatie daarover vind je op https://automattic.com/privacy/. Als je met Gravatar een reactie plaatst, wordt ook je profielfoto getoond op onze website.

Nieuwsbrief
Als je inschrijft voor onze nieuwsbrief verwerken we je gegevens om je te kunnen mailen. Hiervoor gebruiken wij MailBlue, waar we een verwerkersovereenkomst mee hebben (zie punt 3 van deze privacyverklaring). We bewaren je gegevens zolang je op de nieuwsbrieflijst staat. In elke mail die je ontvangt staat een linkje waarmee je je kunt uitschrijven van de mailinglijst. Nadat je dit doet, bewaren we je gegevens nog 3 maanden voor het geval dat we toch nog contact met je moeten opnemen.

Contactformulier
Met het contactformulier kun je ons makkelijk bereiken als je een vraag of een idee hebt. Om goed te kunnen reageren op je bericht, verwerken we de inhoud van je bericht, je naam en je e-mailadres. Anders kunnen we je geen berichtje terug sturen! Omdat we graag willen kunnen inzien met wie we contact hebben gehad, bewaren we deze gegevens tot 5 jaar na ons laatste contactmoment.

3. Doorgifte: met wie delen wij jouw persoonlijke gegevens?

Verwerkers
Soms is het noodzakelijk om je persoonsgegevens te delen met derde partijen, omdat zij ons helpen jou beter van dienst te zijn. Met al deze verwerkers hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, waarin wij de verwerkers verplichten vertrouwelijk om te gaan met jouw gegevens. Op aanvraag kunnen we deze overeenkomsten met je delen. We gebruiken de volgende verwerkers:

  • Website-analytics diensten, zoals Google Analytics, zodat we in de gaten kunnen houden of onze website bezocht wordt en door wie.
  • MailBlue, voor onze nieuwsbrieven en het verwerken van je bestelling
  • MoneyBird, voor de administratie
  • PostNL, voor het versturen van je pakket
  • Sociale Media, zodat je onze berichten kunt delen.
  • Affiliate-partijen, voor korting voor jou en een extra inkomenskanaal voor ons. Lees hier meer over onder het kopje “links”.

Doorgifte derde landen
In principe delen we jouw persoonsgegevens alleen met partijen binnen de Europese Unie, omdat die zich aan dezelfde privacy wetgeving moeten houden. Mocht het echt noodzakelijk zijn om buiten de EU jouw gegevens te verwerken, doen we dat alleen als een land een passend beschermingsniveau biedt voor jouw gegevens.

Zonder jouw toestemming zullen we jouw gegevens nooit naar andere landen of aan andere partijen doorgeven dan die hierboven genoemd zijn.

Links
Op onze website kunnen links naar andere websites staan. We laten je dit altijd weten bovenaan een bericht. Door op de link te klikken ga je naar een website buiten deze website. Het kan zijn dat deze externe websites ook gebruik maken van cookies. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacybescherming van deze websites. We adviseren je dan ook om altijd de privacy policy van de betreffende website te lezen.

4. Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt. Helaas niet het soort koekjes dat je in je koffie kan dippen, maar van die digitale.

Een cookie is een klein bestandje dat door deze website wordt meegestuurd en door jouw browser op randapparatuur wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar deze website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat onze website beter werkt.

Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer: http://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies.

Analytische cookies
We willen graag weten hoe bezoekers onze website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Om erachter te komen hoe de website wordt gebruikt, worden er daarom analytische cookies van Google Analytics geplaatst. Deze cookies worden maximaal 26 maanden bewaard. Meer informatie over de cookies van Google Analytics vind je hier: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

Cookies bij reacties
Als je een reactie achterlaat op deze website, kun je ervoor kiezen om je gegevens op te slaan. Zo hoef je een volgende keer niet weer al je gegevens in te vullen. Deze informatie wordt opgeslagen in cookies die we een jaar lang bewaren.

Inlog-cookies
Wanneer je inlogt op de pagina, kun je er ook voor kiezen om je inlog informatie en scherminstellingen te bewaren. De inlog-cookies bewaren we twee dagen, cookies voor je scherminstellingen bewaren we een jaar. Als je “onthoud mij” aanvinkt, zal je logininformatie twee weken bewaard blijven. Als je uitlogt, worden de cookies verwijderd.

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Embedded content van andere website
Artikelen op deze website kunnen “embedded content” van andere pagina’s bevatten. Denk hierbij aan video’s, foto’s, tekstberichten, etc. Embedded content van andere website doet hetzelfde als wanneer je de website in kwestie zou bezoeken. Dat betekent dat de website informatie over je kan verzamelen, cookies kan gebruiken en je interactie met de embedded content kan monitoren. Dit gebeurt vaak alleen als je een account hebt op de betreffende pagina en ook nog eens bent ingelogd.

Social media
Om het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om onze content te delen op social media, gebruiken we social media buttons. We zijn niet verantwoordelijk voor hoe de respectievelijke social media kanalen omgaan met jouw gegevens en de cookies die zij plaatsen. Je kunt de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen via onderstaande links lezen om te weten hoe zij met privacy omgaan.

Facebook: https://www.facebook.com/privacy/explanation
Instagram: https://www.instagram.com/about/legal/privacy/?hl=nl
LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy

5. Jouw rechten

Jouw rechten
Hieronder lees je welke rechten jij hebt en de invloed die je kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hoera een Bedrijf. Wil je een van deze rechten uitoefenen, neem dan contact op per e-mail via info@hoeraeenbedrijf.nl.

Inzage, rectificatie en wissing
Je hebt het recht om te weten welke persoonsgegevens we van je verwerken. Je mag vervolgens verzoeken deze te laten rectificeren of te wissen.

Beperking van de verwerking
Je hebt het recht ons te verzoeken de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken. Dit kun je doen wanneer de gegevens bijvoorbeeld niet meer juist zijn, de verwerking onrechtmatig is, we jouw persoonsgegevens niet meer nodig hebben of in afwachting van een beslissing op het bezwaar dat je gemaakt hebt tegen de verwerking.

Recht op bezwaar
Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Maak je bezwaar tegen het gebruik van persoonsgegevens ten behoeve van direct marketing, dan zullen we jouw persoonsgegevens daar niet meer voor inzetten.

Gegevensoverdraagbaarheid
Je hebt het recht jouw persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te ontvangen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen, wanneer je ons toestemming had gegeven om jouw gegevens te verwerken en wanneer de verwerking geautomatiseerd is gedaan.

Toestemming intrekken
Hebben we jouw gegevens voor een bepaald doel verkregen op basis van jouw toestemming, dan mag je deze toestemming altijd intrekken. Het intrekken van de toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking.

Klachten
Als je klachten hebt over de manier waarop wij omgaan met jouw persoonsgegevens, kun je ons het beste even direct een mailtje sturen. We proberen het dan zo snel mogelijk voor je op te lossen. Je hebt uiteraard ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.